Ønsker du å bli medlem?

Det er som regel morsommere og mer givende å dyrke hobbyen sin sammen med andre som deler samme interesse. I Bodø Frimerkeklubb blir du kjent med en trivelig og kunnskapsrik gjeng, som har mange forskjellige samleområder innenfor filatelien. Her finner du alt fra landsamlinger til motivsamlinger, stempelsamlinger og spesialområder. Mange her har samlet i flere tiår og har opparbeidet seg en imponerende kunnskap om sine samleområder. -En kunnskap dem gjerne deler med andre som har samme interesse.

Et års medlemsskap i Bodø Frimerkeklubb koster kr. 450,- og inkluderer medlemsskap i Norsk Filatelistforbund. Dette inkluderer 8 nummer pr år av NFT – Norsk Filatelistisk Tidsskrift.

For innmelding eller spørsmål, ta kontakt på post@bodofrimerkeklubb.no

På klubbens møter blir det avholdt auksjoner som både klubben og klubbens medlemmer legger ut for salg. Dette er en fin måte å skaffe seg materiale til en svært hyggelig pris.

På møtene har vi auksjoner, selger lodd (kr. 5,- pr stk) og kaffe (kr. 10,- fri påfyll..) inkludert litt kjeks.

På sommeravslutningen bruker vi å kjøpe inn rundstykker og kake, og på juleavslutningen har vi Julebord der klubben kjøper inn ribbe og pinnekjøtt (catering). Medlemmene betaler en egenandel og klubben dekker resten.

Klubben har også en del kataloger og litteratur som medlemmer kan låne.

Som medlem i Bodø Frimerkeklubb er du også medlem i Norsk Filatelistforbund, og mottar 8 nummer i året av NFT – Norsk Filatelistisk Tidsskrift.